Media@DeLoods: tablets & smartphones geleverd! Ook Archimedi bvba draagt zijn steentje bij!
Media@DeLoods: tablets & smartphones geleverd! Ook Archimedi bvba draagt zijn steentje bij!
  • 26 okt 2016
  • Vorige week werden ook 10 tablets en 10 smartphones geleverd door de Lions Ieper - Poperinge en door te zorgen voor de nodige beschermhoezen draagde ook bvba Archimedi uit Deerlijk zijn steentje bij aan het project #Media@DeLoods.
Waar de Lions Ieper - Poperinge zich reeds engageerde voor een lange termijns project inzake het gebruik van ICT en nieuwe multimediatechnieken binnen de jeugdzorg, zorgde Christoffel Samijn als zaakvoerder van Archimedi bvba uit Deerlijk, alvast voor de nodige beschermhoezen voor de tablets en de smartphones. Vorige week werden de tien tablets en de tien smartphones ook reeds geleverd door de sociale commissie van de Lions Ieper - Poperinge. Intussen werd er ook een werkgroep samengesteld bestaande uit een vijf medewerkers die zowel de implementatie als het gebruik van de pc's, de tablets en smartphones zullen opvolgen en die tevens de nodige apps zullen installeren en de nodige vorming voor jongeren, contextfiguren en medewerkers zullen voorzien.
Deel dit bericht
Media@DeLoods: tablets & smartphones geleverd! Ook Archimedi bvba draagt zijn steentje bij! https://www.vzwdeloods.be/uploads/cgblog/id48/ArchimediDetail.jpg