Wijnactie 2017 - 2018
Wijnactie 2017 - 2018
  • 17 okt 2017
  • Ontdek hier ons aanbod aan lekkere wijnen en steun vzw De Loods.

31 juli 2017, dag op dag precies 100 jaar geleden, begon de slag bij Passendale. Ruim 170.000 soldaten lieten daarbij het leven. We hebben met zijn allen de herdenkingsplechtigheden live op TV kunnen volgen.

Zoals velen onder u weten, is vzw De Loods ook nauw met de thematiek van de “Groote Oorlog” verbonden. In het toenmalige weeshuis, door de militairen omgedoopt tot “Locre Hospice”, werden er tijdens de oorlog zieke en gewonde soldaten verzorgd. 

In het kader van de herdenking 100 jaar Groote Oorlog, is de Loods ook actief in een meerjarig project met de naam WWRT (We will remember them), een samenwerkingsverband met VZW De Korf én gesponsord door Rotary-Groeninghe Kortrijk. Daarover kun je alles lezen op onze website (http://vzwdeloods.be/onze-projecten/we-will-remember-them).

Die band met  de eerste wereldoorlog vind je dit jaar eveneens terug op onze wijnkaart met klassiekers als ons Poppies geschenkpakket en de Poppies Gin, en een nieuwkomer uit Nieuw Zeeland, de prachtige witte wijn “Wild Rock”.
Verder bieden we nog enkele andere nieuwe wijnen aan naast een aantal vertrouwde klassiekers, allen zorgvuldig geselecteerd.

Onze verkoopfolder, met alle info en het volledige aanbod, kan je hier alvast raadplegen. 

Gezondheid! Santé! Slainte! Zum Wohl! Na Zdravje! Salud! Cheers!

 

Deel dit bericht
https://www.vzwdeloods.be/uploads/cgblog/id45/Wijnactiedetailafb.jpg