Ontdek onze Nieuwbouwproject - ideeënbus!
Ontdek onze Nieuwbouwproject - ideeënbus!
  • 30 okt 2017
  • Inspiratievolle ideeën voor het nieuwbouwproject van vzw De Loods? Drop ze nu in onze online ideeënbus op de website! #DeLoodsRestyled 

Omdat wij het als organisatie steeds belangrijk vinden dat iedereen op een laagdrempelige wijze inspraak zou kunnen hebben, lanceert vzw De Loods nu een online ideeënbus. Heb je inspiratievolle ideeën voor het nieuwbouwproject van vzw De Loods of andere beleidsthema's, laat het ons weten via onze ideeënbus onderaan de website.

Klik op de link, geef je tips, adviezen en mening, en wij trachten er zoveel mogelijk rekening mee te houden!

Let wel, een veelheid aan ideeën en opinies zorgt ervoor dat wij niet met alles rekening zullen kunnen houden hoezeer we dit ook willen. Maar laat dit je vooral niet tegenhouden om ons je mening te geven!

Deel dit bericht
https://www.vzwdeloods.be/uploads/cgblog/id83/IdenboxDetail.jpg