#WWRT1418 Slotevent: Bedankt!
#WWRT1418 Slotevent: Bedankt!
  • 18 mei 2018
  • Bedankt aan alle jongeren, contextfiguren, medewerkers en vrijwilligers om deze mooie dag mee mogelijk te maken! #WWRT1418

Gedurende 4 jaar werden er vanuit het project We Will Remember Them meer dan 35 activiteiten georganiseerd voor jongeren, contextfiguren en medewerkers van vzw De Loods en De Korf vzw. Stuk voor stuk activiteiten die de brug trachtten te slaan tussen jeugdzorg enerzijds en kunst, cultuur en samenleving anderzijds en dat alles onder de noemer van 100 jaar Grote Oorlog.

Afgelopen woensdag 16 mei 2018 volgde dan ook het sluitstuk van het project in Kortrijk: het #WWRT1418 - Event voor en door jongeren, contextfiguren en medewerkers, met allerhande muzikale, beeldende en vooral sprekende activiteiten. 

Bedankt aan alle jongeren, contextfiguren en medewerkers om afgelopen woensdag en de 4 voorgaande jaren met alle bijhorende activiteiten mogelijk te maken!

Naar aanleiding van het #WWRT1418 - Event, werd ook een boek over het gehele project uitgegeven. Wil je het boek aanschaffen dan kan dit door contact op te nemen met Bruno Schelstraete via 

- 057/44 42 50

- stafmedewerker@vzwdeloods.be 

Deel dit bericht
https://www.vzwdeloods.be/uploads/cgblog/id98/WWRTSlotDetail.jpg