Jongeren vzw De Loods @ Renties Ypres Rally!
Jongeren vzw De Loods @ Renties Ypres Rally!
  • 24 jun 2018
  • Dankzij de organisatie van Renties Ypres Rally konden dit jaar ook onze jongeren het evenement van heel dicht bij beleven! Bedankt @ypresrally voor dit unieke aanbod!

De jongeren die in vzw De Loods verblijven zien ieder jaar opnieuw hoe het schouwspel zich op en rond onze organisatie ontplooid. Maar de Ypres Rally echt mee mogen beleven was tot op heden jammer genoeg niet mogelijk voor hen. Dit jaar kwam daar echter verandering in. Dankzij de steun van de organisatie van Renties Ypres Rally konden dit jaar namelijk wel heel wat jongeren de rally van zeer dichtbij beleven. Ze waren er dan ook iedere dag bij, ze hebben hun ogen uitgekeken en ze hebben zich vooral kostelijk geamuseerd op dit unieke event. 

Van harte bedankt namens al onze jongeren aan de organisatie van de Ypres Rally om dit voor hen mogelijk te hebben gemaakt!

Deel dit bericht
https://www.vzwdeloods.be/uploads/cgblog/id100/RallyDetail.jpg