Een unieke kerst dankzij de KommA van het College Ieper!
Een unieke kerst dankzij de KommA van het College Ieper!
  • 24 okt 2018
  • Met hun jaarlijkse actie bezorgt pastorale werking KommA van het @CollegeIeper dit jaar de kinderen van @vzw_DeLoods een unieke kerst! 

Onder het thema 'Kijk eens door een andere bril', wil de pastorale werking KommA van het College Ieper dit jaar de kinderen en jongeren van vzw De Loods een unieke en warme kerst bezorgen. Ze zetten hiervoor een actie op poten waarbij iedere klas geld tracht in te zamelen voor één of meerdere kerstcadeautjes voor de kinderen en jongeren die in vzw De Loods verblijven. Kinderen en jongeren voor wie de feestdagen niet altijd gepaard gaan met gezellig samenzijn en feestvieren door hun soms zeer moeilijke thuissituaties. 

Op vrijdag 12 oktober brachten de leerlingen van KommA hiervoor al een eerste bezoekje aan vzw De Loods. Zo konden ze ook zelf eens letterlijk door een andere bril kijken, de bril van kinderen en jongeren uit de eigen regio die het niet altijd even gemakkelijk hebben. 

Namens alle kinderen en jongeren die bij ons verblijven, willen we de leerlingen en de leerkrachten van het College Ieper dan ook van harte bedanken voor dit mooi en warme initiatief!

Deel dit bericht
https://www.vzwdeloods.be/uploads/cgblog/id108/CollegeIeperDetail.jpg