In 't Klein Stadhuis: lekker tafelen ten voordele van vzw De Loods!
In 't Klein Stadhuis: lekker tafelen ten voordele van vzw De Loods!
  • 21 dec 2018
  • De hele maand december gaat een deel van de omzet van restaurant in 't Klein Stadhuis uit Ieper naar de kinderen en jongeren van vzw De Loods! Bedankt voor deze warme steun! @warmsteweek

De Warmste Week laat niemand onberoerd! Zo ook niet de eigenaars van restaurant en tearoom In ’t Klein Stadhuis uit Ieper. Speciaal voor de Warmste Week kozen ze er dit jaar voor om de kinderen en de jongeren te steunen die in vzw De Loods verblijven te Loker. Ze doen dit door een deel van hun maandomzet in december aan vzw De Loods te schenken.

Lekker gaan tafelen met familie of vrienden of gewoon een deugddoende koffie gaan drinken in ’t Klein Stadhuis? Het betekent dezer dagen meer dan alleen een gezellig moment samen doorbrengen. Het betekent dat je ook kinderen en jongeren steunt die kerst en nieuwjaar niet altijd thuis kunnen doorbrengen, kinderen en jongeren uit de jeugdzorg voor wie de eindejaarsperiode jammer genoeg niet altijd even feestelijk is.

Met de opbrengst van deze unieke en warme actie, zorgt in ’t Klein Stadhuis ervoor dat er in 2019 opnieuw tal van kampen, activiteiten en hobby’s zullen betaald kunnen worden voor alle kinderen en jongeren die in vzw De Loods verblijven.

Bedankt alvast namens al onze kinderen en jongeren, aan alle mensen die de voorbije week reeds gaan eten zijn in ’t Klein Stadhuis of dit nog van plan zouden zijn de komende dagen!

Deel dit bericht
https://www.vzwdeloods.be/uploads/cgblog/id117/KleinstadhuisDetail.jpg