In 't Klein Stadhuis geeft cheque aan vzw De Loods! Bedankt! (Foto: Eric Flamand)
In 't Klein Stadhuis geeft cheque aan vzw De Loods! Bedankt! (Foto: Eric Flamand)
  • 8 mrt 2019
  • In ' t Klein Stadhuis steunt kwetsbare kinderen en jongeren met hun actie ten voordele van vzw De Loods. Bedankt voor dit mooie initiatief! 

De feestdagen liggen al enige tijd achter ons. Ook nu was het opnieuw een periode vol gezelligheid en warmte. Voor de kinderen en jongeren die vzw De Loods verblijven is dit echter niet vanzelfsprekend. Voor hen zijn dit vaak moeilijke weken die niet altijd even als feestelijk en gezellig worden ervaren. Door moeilijke thuissituaties konden velen onder hen de feestdagen namelijk niet thuis doorbrengen. Dat is ook de eigenaars van In ’t Klein Stadhuis uit Ieper niet ontgaan.

Speciaal om hen te steunen en een hart onder de riem te steken, wilden zij daarom een deel van hun maandomzet in december 2018 wegschenken ten voordele van de kinderen en de jongeren die in vzw De Loods verblijven. Gisteren, donderdag 7 maart 2019 was het dan ook zover. Dan werd er door Lander Bal en Mike Vermeulen, de zaakvoerders van In ’t Klein Stadhuis, een cheque ter waarde van 2329,89 overhandigd aan enkele jongeren en begeleiders van vzw De Loods.

Met de opbrengst van deze unieke en warme actie, zorgen In ’t Klein Stadhuis en haar klanten er alvast voor dat er ook in 2019 tal van kampen, activiteiten en hobby’s zullen georganiseerd kunnen worden voor alle kinderen en jongeren die in vzw De Loods verblijven.

Vzw De Loods wil dan ook In ’t Klein Stadhuis en alle klanten die er in december 2018 zijn gaan genieten van een lekkere hap, bedanken voor hun warme en broodnodige steun.

Bedankt namens alle kinderen en jongeren die door vzw De Loods begeleid worden!

Deel dit bericht
https://www.vzwdeloods.be/uploads/cgblog/id122/Klein_stadhuis_geeft_cheque_aan_vzw_De_LoodsDetail.jpg