Vierdaagse van de Ijzer: Wandelen t.v.v. vzw De Loods
Vierdaagse van de Ijzer: Wandelen t.v.v. vzw De Loods
  • 6 jun 2019
  • Dit jaar schenkt de Vierdaagse van de Ijzer 750 euro t.v.v. vzw De Loods! Bedankt names alle kinderen en jongeren! 

De Vierdaagse van de Ijzer is zoveel meer dan een militaire oefening of een mars doorheen de westhoek. Het is dit jaar zoveel meer dan louter wandelen, het is dit jaar namelijk ook zondermeer een warm hart toedragen aan de jeugdzorg in de westhoek.

Met een cheque van niet minder dan 750 euro ten voordele van onze organisatie, kunnen we dankzij de organisatie van de Vierdaagse van de Ijzer ook dit jaar opnieuw tal val leuke vakantieactiviteiten voorzien voor de kinderen en jongeren die door onze organisatie begeleid worden.

 

Bedankt aan de organisatie en uiteraard ook aan alle deelnemers van de Vierdaagse van de Ijzer!

Deel dit bericht
https://www.vzwdeloods.be/uploads/cgblog/id131/4DaagseDetail.jpg