COVIT 19: richtlijnen vzw De Loods
COVIT 19: richtlijnen vzw De Loods
  • 13 mrt 2020
  • Belangrijke richtlijnen voor alle betrokkenen van vzw De Loods. 

Naar aanleiding van de COVID 19 – uitbraak in ons land, stellen ook wij als organisatie enkele richtlijnen voorop ter preventie en bescherming van zowel de eigen cliënten en medewerkers als ter bescherming van onze onmiddellijke omgeving. We willen hierbij vooral benadrukken dat er op heden geen redenen tot paniek zijn noch dat onze doelgroep of werking tot een risicogroep behoort. De richtlijnen zijn louter preventief maar in die zin niet minder belangrijk. Gelieve deze dan ook strikt te respecteren t.e.m. 3 april 2020 hetzij anders gecommuniceerd voordien.aar aanleiding van de COVID 19 – uitbraak in ons land, stellen ook wij als organisatie enkele richtlijnen voorop ter preventie en bescherming van zowel de eigen cliënten en medewerkers als ter bescherming van onze onmiddellijke omgeving. We willen hierbij vooral benadrukken dat er op heden geen redenen tot paniek zijn noch dat onze doelgroep of werking tot een risicogroep behoort. De richtlijnen zijn louter preventief maar in die zin niet minder belangrijk. Gelieve deze dan ook strikt te respecteren t.e.m. 3 april 2020 hetzij anders gecommuniceerd voordien. 

De richtlijnen kunnen hier geraadpleegd worden.

Deel dit bericht
https://www.vzwdeloods.be/uploads/cgblog/id140/CoronaDetail.jpg