Chocolade eitjes op Pasen dankzij Mahieu Construct!
Chocolade eitjes op Pasen dankzij Mahieu Construct!
  • 7 apr 2020
  • Coronacrisis of niet, Mahieu Construct uit Komen zond alvast de paasklokken op pad voor onze kinderen en jongeren.

Desondanks de moeilijke periode waarin onze kinderen en medewerkers zich bevinden, kunnen wij dit jaar op tal van leuke verrassingen genieten en tonen heel wat bedrijven en particulieren hun warm hart voor onze organisatie en de kinderen die we begeleiden. Zo zorgde Mahieu Construct uit Komen er alvast voor dat de paasklokken onze richting uitkwamen met heel wat lekkere chocolade eieren voor de kinderen en jongeren.

Van harte bedankt voor dit warme initiatief namens alle kinderen en jongeren!

Deel dit bericht
https://www.vzwdeloods.be/uploads/cgblog/id143/ChocoladeMahieu.jpg