Giften ten voordele van vzw De Loods: nu nog eenvoudiger!
Giften ten voordele van vzw De Loods: nu nog eenvoudiger!
  • 29 jun 2020
  • Met onze nieuwe tool zijn giften ten voordele van onze kinderen en jongeren nu nog eenvoudiger. 

Met onze nieuwe tool zijn giften ten voordele van onze kinderen en jongeren nu nog eenvoudiger. Via deze link kan je gemakkelijk eenmalige of maandelijkse giften doen en in één beweging een fiscaal attest vragen voor giften van minimaal 40 euro. Alle opbrengsten worden integraal besteed aan de vrije tijdsbesteding van de kinderen en jongeren die in onze organisatie verblijven (zomerkampen, hobby's, kampen met de leefgroep aan zee, enz.). Hiervoor zoeken wij jaarlijks zo'n 6000 euro. 

Door de coronacrisis zijn heel wat van onze acties dit voorjaar ook niet kunnen doorgaan. Dit betekende dan ook heel wat minder opbrengsten. Hierdoor rekenen we dan ook nog meer op jullie steun om ook dit jaar een leuke vakantie en vrije tijd aan alle kinderen en jongeren te kunnen geven die bij ons verblijven! 

Deel dit bericht
https://www.vzwdeloods.be/uploads/cgblog/id159/InkomhalDetailAfb.jpg