Het is opnieuw zo ver: De Sint deelt zijn chocolade uit ten voordele van vzw De Loods!
Het is opnieuw zo ver: De Sint deelt zijn chocolade uit ten voordele van vzw De Loods!
  • 9 okt 2021
  • Net als vorig jaar brengt de Sint al zijn chocolade opnieuw naar vzw De Loods. Bestellen kan vanaf vandaag!

Het is opnieuw zover: de Sint en zijn Pieten zijn in aantocht en wij helpen hen graag een handje met het verdelen van al dat lekkers!

De pakketten kosten 12 euro/stuk en bevatten een grote ambachtelijke en lokaal gemaakte chocolade Sint van Zokola, een marsepeinen wortel, speculaas, kleinere chocolade figuren, picknicken, chocolademunten, enz. 

De opbrengst  gaat ook dit jaar volledig naar het betalen en het organiseren van vrije tijdsactiviteiten en zomerkampen voor de kinderen en jongeren die bij ons verblijven. 

Bestellen kan via info@vzwdeloods.be of via 057/44 42 50 of via onze folder die je hier kan downloaden.

Betaling kan via overschrijving op volgend rekeningnummer met naam en voornaam als mededeling: BE56 0013 7847 5888. Betaling = bevestiging van de bestelling.

 

En tot slot: de Sint en zijn pieten konden dit alles uiteraard niet helemaal in hun eentje klaarspelen. We willen dan ook van harte Spar De Rynck, Drukkerij Schoonaert en Zokola uit Poperinge bedanken, alsook onze vele vrijwilligers, collega's en de Leoclub uit Heuvelland om dit mee mogelijk te maken!

Deel dit bericht
Het is opnieuw zo ver: De Sint deelt zijn chocolade uit ten voordele van vzw De Loods! https://www.vzwdeloods.be/uploads/cgblog/id164/ReclameFotoSint2020Detail.jpg