Dag van de zorg 2022 @vzw De Loods
Dag van de zorg 2022 @vzw De Loods
  • 16 mei 2022
  • Na 2 lange coronajaren waren we er opnieuw bij op Dag van de Zorg 2022!

Met een kleine 200 bezoekers in Loker en Poperinge samen, mogen we met een goed gevoel terugblikken op onze dag van de zorg. Na 2 lange coronajaren, werd het een mooie dag, met heel wat bijzondere ontmoetingen, een blij weerzien met ex – cliënten, aangename babbels met de buren, betrokkenen en geïnteresseerden.

We willen langs deze weg dan ook graag nog eens alle collega’s die mee geholpen hebben van harte bedanken en vooral ook de contextfiguren, jongeren en vrijwilligers die de vele bezoekers met open armen een blik achter de schermen hebben gegeven.

Deel dit bericht
Dag van de zorg 2022 @vzw De Loods https://www.vzwdeloods.be/uploads/cgblog/id177/DagVanDeZorgDetail.jpg