Nieuwe wagens dankzij De Kouter Dids en Rotary Poperinge
Nieuwe wagens dankzij De Kouter Dids en Rotary Poperinge
  • 30 jun 2022
  • Met steun van De Kouter Kids en De Rotary konden wij 2 nieuwe wagens aankopen voor het vervoer van onze kinderen!

Door onze landelijke ligging, zijn wij jammer genoeg nog steeds heel sterk aangewezen op de wagen om kinderen en jongeren alle mogelijke ontwikkelingskansen te bieden. Ook de herhaalde besparingen in het openbaar vervoer en het steeds beperkter wordende aanbod hierdoor, helpt hierbij natuurlijk niet. Dus of het nu over school, vrije tijd of ontmoetingen met familie en vrienden gaat, bijna altijd moeten wij beroep doen op de wagen. 

Het is echter geen vanzelfsprekende oefening om steeds de nodige wagens ter beschikking te hebben, maar dankzij de steun van De Kouter Kids uit Kortrijk en de Rotaryclub uit Poperinge, konden wij toch 2 nieuwe wagens aankopen.

Wij zijn hen dan ook uiterst dankbaar om dit mogelijk te maken!

Deel dit bericht
Nieuwe wagens dankzij De Kouter Dids en Rotary Poperinge https://www.vzwdeloods.be/uploads/cgblog/id179/Dienstwagens2022Detail.jpg