CheesyQuiz For Life: opnieuw een succes!
CheesyQuiz For Life: opnieuw een succes!
  • 11 dec 2017
  • Zoals enigszins gehoopt werd, was ook de Cheesyquiz 2017 een waar succes! Bedankt ook aan alle sponsoren! #MusicForLife @WarmsteWeek

Wat iedereen gehoopt had, is werkelijkheid geworden: ook de Cheesyquiz 2017 is een waar succes geworden met zeer veel gasten, een super gezellige sfeer, een leuke maar uitdagende quiz en vooral heel wat centjes in het laatje voor de kinderen en jongeren van vzw De Loods!

Bij deze willen we dan ook alle sponsoren en medewerkers bedanken en in het bijzonder de initiatiefnemers die deze mooie avond mogelijk hebben gemaakt. Zonder hen was dit niet mogelijk geweest! Bedankt hiervoor!

Deel dit bericht
https://www.vzwdeloods.be/uploads/cgblog/id88/sponsorenDetail.jpg