Lionsclub Ieper - Poperinge investeert ook in 2018 in Media@DeLoods!
Lionsclub Ieper - Poperinge investeert ook in 2018 in Media@DeLoods!
  • 31 okt 2018
  • Voor het vierde jaar op rij investeert de Lionsclub Ieper - Poperinge in Media@DeLoods . Bedankt voor jullie onvoorwaardelijke steun! 

Met verschillende nieuwe smartphones en headsets, investeert de Lionsclub Ieper - Poperinge ook in 2018 in het project Media@DeLoods. En dit reeds voor het vierde jaar op rij. 

Waar tot over enkele jaren de kinderen en jongeren binnen onze organisatie amper toegang hadden tot multimedia en daardoor ook op verschillende domeinen uit de boot dreigden te vallen, zijn tablets, onlinehulpverlening en computers op vandaag een vanzelfsprekendheid geworden. Of het nu over ontspanning gaat (youtube, spelletjes, etc.), over school en werk (smartschool, vdab, etc.) of over een versterking van de hulpverlening gaat door de inzet van sociale media (snapchat, messenger, facebook, etc.), zonder de jarenlange steun van Lionsclub Ieper - Poperinge was Media@DeLoods niet mogelijk geweest en dreigde er een onoverbrugbare digitale kloof te ontstaan tussen kinderen en jongeren in de jeugdzorg en de samenleving.

Bedankt namens alle kinderen, jongeren en contextfiguren om dit voor hen mogelijk te maken!

Deel dit bericht
https://www.vzwdeloods.be/uploads/cgblog/id111/LogoLionsIeperPoperinge.jpg