Word jij onze nieuwe collega?
Word jij onze nieuwe collega?
  • 6 mei 2020
  • Zin in een job als begeleider kamertraining en zelfstandig wonen in de jeugdzorg? solliciteren kan t.e.m. 14 mei!

We zoeken een nieuwe collega voor ons tck en cbaw - team vanaf 25 mei 2020. De vacature betreft een parttime functie (0,75 FTE) waarvan 0,55 FTE vast contract en 0,2 vervanging tijdskrediet op lange termijn. De kans is daarbij zeer reël dat de eerste maanden na de aanwerving de functie uitgebreid zal worden tot een fulltime functie n.a.v. de coronamaatregelen. Als tck - en cbawbegeleider sta je samen met vier andere collega's in voor de individuele en contextbegeleiding van 17 jongvolwassenen tussen 16 en 25 jaar uit de jeugdzorg die alleen wonen of zich voorbereiden op het alleen wonen.

Solliciteren kan t.e.m. donderdag 14 mei 2020 t.a.v. dhr. Hans Goudeseune met CV en motivatiebrief per mail (hans.goudeseune@vzwdeloods.be) of via onze website, sociale media of per brief. De volledige vacature is ook te raadplegen op de VDAB - website: https://www.vdab.be/vindeenjob/vacatures/61027838/begeleider-kamertraining-cbaw .

De sollicitatiegesprekken zullen via videocall plaatsvinden in de week van 18 mei 2020 en zullen individueel gepland worden.

Deel dit bericht
https://www.vzwdeloods.be/uploads/cgblog/id153/InkomhalDetailAfb.jpg