Word jij onze nieuwe collega?
Word jij onze nieuwe collega?
  • 20 dec 2021
  • Zin in een job als begeleider kamertraining en zelfstandig wonen in de jeugdzorg? solliciteren kan t.e.m. 22 oktober 2021i!

We zoeken een nieuwe collega voor ons tck en cbaw - team vanaf 1 maart 2021. De vacature betreft een halftijdse functie.  Als tck - en cbawbegeleider sta je samen met vier andere collega's in voor de individuele en contextbegeleiding van 17 jongvolwassenen tussen 16 en 25 jaar uit de jeugdzorg die alleen wonen of zich voorbereiden op het alleen wonen.

Solliciteren kan t.e.m. vrijdag 4 februari 2022 t.a.v. dhr. Hans Goudeseune met CV en motivatiebrief per mail (hans.goudeseune@vzwdeloods.be) of via onze website, sociale media of per brief. De volledige vacature is ook te raadplegen op de VDAB - website: https://werkgevers.vdab.be/embed/vindeenjob/vacatures/63606218?preview=true 

De sollicitatiegesprekken zullen individueel gepland worden conform de coronamaatregelen. 

Deel dit bericht
Word jij onze nieuwe collega? https://www.vzwdeloods.be/uploads/cgblog/id153/InkomhalDetailAfb.jpg