Op kamp met de steun van CCV uit Ieper!
Op kamp met de steun van CCV uit Ieper!
  • 3 sep 2020
  • Dankzij CCV uit Ieper konden 8 jongeren toch nog van een korte vakantie genieten: bedankt om dit mogelijk te maken!

Iedere twee jaar proberen we een korte vakantie te organiseren voor de jongeren die bij ons op kamertraining verblijven, een studiowoonvorm waarbij kwetsbare jongeren zich voorbereiden op het echt alleen wonen. Dit is en blijft allerminst evident aangezien deze jongeren semi - zelfstandig leven en wonen en slechts over een beperkt budget beschikken om hun vrije tijd zelf invulling te geven. 

Maar dankzij de financiële steun van CCV uit Ieper slagen we er toch telkens in om een mooie en leuke vakantie te organiseren. Een vakantie die ook deze jongeren de kans geeft om eventjes te ontvluchten aan de dagelijkse zorgen en moeilijkheden waarmee zij geconfronteerd worden. 

We willen CCV langs deze weg dan ook van harte bedanken om dit mogelijk te maken!

Deel dit bericht
Op kamp met de steun van CCV uit Ieper! https://www.vzwdeloods.be/uploads/cgblog/id163/TCKKamp2020Detail.jpg