Eindelijk zomer, eindelijk op kamp!
Eindelijk zomer, eindelijk op kamp!
  • 6 jul 2022
  • Nu de zomer is aangebroken kunnen we met alle kinderen en jongeren genieten van een deugdoend kamp!

Met dank aan de vele giften, sponsoren en steunfiguren, kunnen wij ieder jaar opnieuw heel wat groepskampen organiseren voor de kinderen en jongeren die bij ons verblijven. Dit is telkens opnieuw een heel leuke en ontspannende periode, waarbij kinderen en jongeren de begeleiders op een andere manier mogen leren kennen maar evenzeer omgekeerd. Een periode die zuurstof geeft aan iedereen en waarvoor we onze vele steunfiguren dan ook heel dankbaar zijn.

In totaal organiseren wij dit jaar niet minder dan 8 groepskampen voor niet minder dan 68 kinderen, jongeren maar ook contextfiguren. Want jawel ook dit jaar, na een onderbreking vna 2 jaar door corona, konden we eindelijk terug op kamp met kinderen en contextfiguren samen! Een heel unieke belevenis in het bijzonder voor de kinderen en hun ouders zelf die anders vaak niet de mogelijkheid hebben om samen op vakantie te gaan! 

 

Wil je zelf onze kampen en vakantiewerking steunen? Dat kan altijd door een gift, klein of groot, via volgende link:

https://deloods.koalect.com/nl-NL/p/steun-de-loods/step-1 

Deel dit bericht
Eindelijk zomer, eindelijk op kamp! https://www.vzwdeloods.be/uploads/cgblog/id181/KampvuurDetail.jpg